De Vrieze Networking

06-46416296 info@devriezenetworking.nl

Menu

Wij sponsoren Team in Balans

De Vrieze Ne1727tworking steunt Team in Balans. Wij hebben zojuist onze donatie gedaan. Wij wensen Team In Balans veel succes met het beklimmen naar de top van de Alpe d’HuZes.

Wij als fysiotherapeuten weten hoe belangrijk bewegen is. Door aan Alpe d’huZes mee te doen willen we dit doorgeven. Ook voor mensen met of na kanker is het goed om te blijven bewegen. Hier maken wij ons als team sterk voor iedere dag weer!

Op 2 juni 2016 doet Fysiotherapie van Liere (Piet van Liere)  samen met Paramedisch Centrum In Balans mee aan Alpe `d Huzes.  Als onderdeel van team `In Balans` zullen we `Alpe `d Huzes` meerder malen beklimmen per fiets en lopend.
Het doel is om geld bijeen te krijgen voor het onderzoek naar kanker.
Alpe `d Huzes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeenbrengen waarmee ze een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto `Opgeven is geen optie` beklimmen deelnemers op een dag de legendarische Aple d’ Huzes tot maximaal 6 keer.

Alpe d`Huzes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat uiteindelijk minder mensen doodgaan aan kanker.
Ons streven is 15.000,- bijeen te krijgen voor het onderzoek.

Voor meer informatie of wilt u ook een donatie doen? Kijk op de site: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/inbalans

 

 

Reageer»

Wij zijn aanwezig op de Kerstmarkt in Oostkapelle

De Vrieze Networking is vrijdag 11 december aanwezig van 15.00 tot 20.00 uur op de Kerstmarkt in Oostkapelle. Wij zullen hier een partij refurbished computers verkopen, deze zijn volledig nagekeken. Deze computers zijn compleet dus met toetsenbord, muis en monitor vanaf 40,00 euro. U kunt alleen contant betalen of met uw pin.

kerstmarkt

Reageer»
« Page 1, 2, 3 ... 6 »