De Vrieze Networking

0118-714031 info@devriezenetworking.nl

Menu
Uw partner voor ICT oplossingen

Bent u al klaar voor de cloud?

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor Google Apps for Business of Education. De Vrieze Networking helpt u met de migratie naar de Cloud.

Wat is Google Cloud?
Al uw data en email staat niet meer traditioneel op uw eigen server in uw bedrijf, maar online bij Google op de servers. U kunt vanaf elke locatie en elk apparaat wanneer u maar wilt verbinding maken met uw email en uw documenten. Toegang tot uw agenda of die van uw collega’s.

Voordelen Google Cloud
U hoeft niet meerte investeren in dure servers, licenties en geen ingewikkelde ICT projecten door te lopen. Google Cloud is schaalbaar en uitbreidbaar dus begint u met 4 gebruikers dan u kunt u dit makkelijk uitbreiden zonder dure software licenties aan te schaffen of een nieuwe server. De beveiling is altijd up to date. En uw bestanden en email en agenda zijn altijd bijgewerkt waar u deze maar oproept.

Kosten zijn laag
U kunt al vanaf 1 gebruiker in de Google Cloud, de kosten per maand per gebruiker kosten u slechts € 3,33 per maand. Hiervoor krijgt u 30 GB opslag voor email en online bestanden.

Onderwijs / Scholen (gratis Google Apps for Education)
Voor onderwijsinstellingen is de Google Cloud gratis te gebruiken, wij melden u aan bij Google. Google zal een check uitvoeren en zal bepalen of u Google Apps for Education gratis mag gebruiken voor uw leerlingen en docenten.

Neem voor meer informatie en onze brochure contact met ons op.

Er is geen reactiemogelijkheid

Sinds 5 jaar leveren wij ook Apple

Sinds januari 2009 leveren wij ook Apple Computers. Was dit bij de introductie alleen de MacBook, Imac Mini, en de Imac. Vanaf nu kunnen wij alle Macs leveren, ook Ipads.
Tevens bent u voor reparaties aan uw Apple product ook bij ons aan het juiste adres. De laatste tijd zijn wij vooral bezig met het vervangen van klassieke harde schijven
naar Solid State Disks. Ook deze kunnen wij in uw Apple zetten, waardoor uw Apple weer als nieuw draait (alleen veel sneller) informeer vrijblijvend naar de prijzen hiervoor.

Ondersteuning
Ook voor ondersteuning van uw Apple kunt u vanaf heden bij ons terecht.
Kortom, heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

1321266864

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1 »