De Vrieze Networking

0118-714031 info@devriezenetworking.nl

Menu
Uw partner voor ICT oplossingen

Arjan de Vrieze | Directeur De Vrieze Networking

Arjan de Vrieze | Directeur De Vrieze Networking

De Vrieze Networking stelt zich voor….
De Vrieze Networking is een betrouwbare ICT organisatie, gespecialiseerd op het gebied van netwerkinfrastructuren, security en storage bij MKB en middelgrote organisaties. Uw netwerkinfrastructuur is het hart van uw ICT organisatie, dat moet natuurlijk wel staan als een huis en tegen een stootje kunnen!

Arjan de Vrieze
Voor de start van De Vrieze Networking in januari 2006, ben ik werkzaam geweest bij verschillende automatiseringsbedrijven. Hier heb ik veel kennis opgedaan van complexe bedrijfsnetwerken. In april 2005 tot mei 2010 ben ik werkzaam geweest bij de Gemeente Vlissingen, heb ik de functie van systeembeheerder uitgevoerd. En de migratie van Windows NT 4.0 naar Windows XP was één van mijn projecten. In 2008 ben ik minder gaan werken voor de Gemeente, en heb ik mijn eigen bedrijf verder uitgebreid, kort hierna groeide het aantal klanten waardoor ik volledig zelfstandig ben geworden. Sinds april 2015 heb ik mijn eerste medewerker aangenomen. Daarnaast werken wij ook nog steeds veel samen met collega ICT bedrijven. Ik werk nog dagelijks met veel plezier, en sta klaar voor onze klanten.


Ufuk Barutci, Systeem- & Netwerkbeheer

Ufuk Barutci, Systeem- & Netwerkbeheer

Ufuk Barutci
Sinds 1 april, is Ufuk bij ons in dienst in de functie van Systeem- en Netwerkbeheer. Ufuk heeft zijn opleiding afgerond en heeft twee maal stage gelopen bij ons bedrijf. Veel van onze klanten kent hij hierdoor al. Daarnaast zal Ufuk zich ook bezighouden met onze unieke Remote Monitoring systeem wat bij steeds meer klanten van ons actief is. Ufuk heeft ook zijn eigen emailadres en is bereikbaar op ufuk@devriezenetworking.nl

Uw partner voor ict oplossingen.
Uw netwerk is het hart van uw automatiseringsomgeving, of het nou gaat om één of meerdere bedrijfslocaties. U deelt er uw dure randapparatuur als printers, netwerkfaxen en internetverbindingen mee, u bewaart en deelt informatie en gegevens binnen uw organisatie, Belangrijke software is gecentraliseerd, zodat meerdere gebruikers gelijktijdig gebruik kunnen maken van deze applicaties. Uw gebruikers kunnen beter samenwerken door het delen van agenda’s en adresboeken door middel van een eigen mail server. Uw netwerk stelt uw medewerkers in staat snel e-mailberichten te versturen over de hele wereld en het internet als informatiebron te gebruiken. Welke wensen u ook wilt verwezenlijken en welke knelpunten er ook zijn op te lossen, De Vrieze Networking is uw ict partner op netwerkgebied.

 

Kostenbesparing en Efficiency
Op het gebied van datanetwerken en communicatie is tegenwoordig alles mogelijk. Maar maakt u wel optimaal gebruik van al deze mogelijkheden? Neem nu direct contact op met ons, en laat geen kans liggen als het gaat om efficiency en kostenbesparing? Heeft uw ICT-netwerk wel de snelste en beste configuratie?

Beveiliging ICT-Netwerk
De beveiliging van uw ICT-netwerk is van GROOT belang voor uw bedrijfsprocessen. Belangrijk is om te bekijken welke technieken nodig zijn voor uw bedrijf. Wij houden ons voortduren bezig met de allerlaatste technieken. Denk hierbij ook aan hotspots (WiFi) netwerken, Internet en E-mail.

De Vrieze Networking uw totaal leverancier voor o.a.:
Beveiliging van uw netwerk
Leveren en beheren van uw netwerk
Reparatie van hardware
Cisco VPN oplossingen
Domeinregistraties
Webhosting
E-mail oplossingen
Antivirus op server en werkstation niveau
Onderhoud & Back-up voorzieningen
Beheer op afstand
Outlook Mobiel oplossingen