De Vrieze Networking

0118-714031 info@devriezenetworking.nl

Menu
Uw partner voor ICT oplossingen

Aangepaste werkwijze in verband met het Coronavirus

By In Homepage On 22 maart 2020


ICT is zeer belangrijk, zeker nu heel Nederland aangewezen is op meer thuiswerken, minder fysiek contact en mobiele oplossingen.
Het is dan ook voor De Vrieze Networking van groot belang dat al onze klanten kunnen vertrouwen op hun systemen en netwerken. Wij doen wat wij kunnen om alles in de lucht te houden.
Helaas zijn ook wij genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen met betrekking tot het uitleveren van nieuwe systemen, onderhoud van netwerken op locatie en het helpen van onze klanten.

Storingen
Storingen en grotere problemen die de mogelijkheid om op afstand te werken belemmeren, krijgen voorrang.
Dit wil niet zeggen, dat u niet meer geholpen wordt als u een vraag heeft. Wij vragen u om begrip als een antwoord iets langer op zich laat wachten dan u van ons gewend bent. Doordat wij op afstand en vanaf verschillende locaties werken, kunnen wij in een aantal gevallen minder efficiënt werken. Storingen kunnen hierdoor wat langer duren, voordat ze zijn opgelost.

Wij zijn i.v.m. de vele werkzaamheden telefonisch minder goed bereikbaar.
Heeft u een storing of een vraag, mail dan naar info@devriezenetworking.nl.

Op locatie
Bezoeken op locatie beperken wij tot een minimum tot tenminste 6 april. Als er dringende problemen of vragen zijn, nemen wij met u telefonisch of per e-mailcontact op om de juiste oplossing te vinden. Wanneer wij toch op locatie komen, vragen wij u om te allen tijde gepaste afstand te bewaren en ons zoveel mogelijk ons werk te laten doen.

Afspraken op kantoor De Vrieze Networking
Bezoek van klanten op ons kantoor willen wij ook tot een minimum beperken. In overleg met een medewerker van De Vrieze Networking zal telefonisch of via e-mail worden bepaald of een bezoek daadwerkelijk noodzakelijk is en welke maatregelen er getroffen moeten worden.

Nogmaals, ons doel is om uw bedrijf en uw werkzaamheden zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Ondanks de situatie waar we nu in staan.
Wij bedanken u voor uw begrip.