De Vrieze Networking

06-46416296 info@devriezenetworking.nl

Menu
Uw partner voor ICT oplossingen

De Vrieze Networking sponsort De Vaart van Vlissingen

By In Homepage On 2 augustus 2018


Wauw! De Vaart van Vlissingen. Hoe gaaf is dat? Een nieuw meerdaags multi-sportevenement in Vlissingen. Voor alle leeftijden, voor de fanatieke sporters, een strakke tijd neerzetten, of voor de recreant, gezelligheid op en top én sportief bezig zijn.

Voor de jonge generatie hardlopers, is er de kidsrun in drie leeftijdscategorieën met mooie prijzen voor de eerste 3 jongens en eerste 3 meisjes in elke categorie én voor alle deelnemers een mooie medaille.

Na de prijsuitreiking van de kleinsten starten we direct met de langste afstand, de halve marathon. 21 km over de Boulevard, duinen en strand. Best een zwaar parcours, al zeggen we het zelf. Ben jij die bikkel die dit parcours aandurft?

Zie je het al voor je, 250 dames in het startvak op het Bellamypark, allemaal in een shiny loopshirt van De Vaart, opzwepende muziek dendert over het plein, een daverend duo geeft een spectaculaire warming-up, waarna het hele gezelschap om 18.15 uur en masse over de Boulevard loopt. De ladiesrun van Vlissingen is van start!

Wees niet bevreesd als je geen 12 km per uur loopt, ook voor de beginnende beginners is er alle ruimte, het parcours sluit pas na 45 minuten, alle tijd om gezellig samen met je vriendinnen over de finish te komen.

Als laatste op de vrijdagavond gaat de 10 km wedstrijd van start. Met een vaartje 😉 Een rap rondje 10! Evenals de halve marathon over de Boulevard, duinen en strand. Geen vlak rondje 10, maar wel eentje waarbij je een mooie tijd kan neerzetten. Al enthousiast dat je direct je loopschoenen aantrekt om in de duinen te gaan trainen?

Ten tijde van alle wedstrijden is er al entertainment op het Bellamypark, de terrassen van de horeca staat uitgestald, de muziek staat aan en aan de kids wordt uiteraard ook gedacht. Na de prijsuitreiking van de halve marathon barst het feest los op het Bellamypark, om daarna de volgende middag weer fris en fruitig klaar te staan voor de eerste wandelaars.

Op zaterdagmiddag gaan de wandelaars om 14:00 uur van start voor een wandeling van 30 kmTankje-tik. In Westkapelle worden de wandelaars opgewacht waarna ze om 17:00 uur samen met de andere wandelaars (die 15 km lopen) vanaf de tank terug lopen naar Vlissingen.

De 15 km wandelaars starten om 17:00 uur in Westkapelle bij de tank en lopen de route naar Vlissingen. Zie je het al voor je, mooie zwoel zomeravond, de ondergaande zon die in de kalme Westerschelde zakt… Dat worden mooie plaatjes en gave selfies!

Als je wilt zorgen wij voor je vervoer naar Westkapelle. Parkeer je auto op een van de (gratis) parkings in Vlissingen of zet je fiets op een mooi plekje en stap om 16:00 uur in de door MadMen geregelde touringcar, die je naar de start in Wasschappel brengt. Het enige wat je daarvoor moet doen is bij je inschrijving een bus ticket aanvinken.

Terwijl de wandelaars een eind verderop gestart zijn, maken de duo’s van de Bike&Run zich op voor de start. De lopers gaan richting startvak en de andere helft van het duo gaat met fiets en al naar het speciale fiets-vak. Om 17:30 uur klinkt het startschot en gaan de lopers van beide afstanden (10km en 17km) van start met een ronde hardlopen van 2 km waarbij ze terug op het Bellamypark als duo hun route voortzetten over de Boulevard.

Na de prijsuitreiking van de Bike&Run gaat de muziek een tandje harder op het Bellamypark, kan er ondertussen een dansje gedaan worden en maken we ons op voor de ontvangst van de wandelaars waarna het feest vrolijk verder gaat.

Inschrijven
– Kidsrun: €8,–
– Ladiesrun: €16,50 incl. shirt
– Halve Marathon: €14,50
– Wedstrijd 10 km: €11,50
– Wandeltocht 15 km: €11,50 (busticket € 5,75)
– Wandeltocht 30 km: €14,50
– Bike&Run 10/17,5 km: €14,50

Alle deelnemers ontvangen ter herinnering een medaille, uitgezonderd de deelneemsters aan de Ladiesrun. Zij ontvangen vooraf een loopshirt.