De Vrieze Networking

0118-714031 info@devriezenetworking.nl

Menu
Uw partner voor ICT oplossingen

Cisco VPN

De Vrieze Networking heeft veel kennis opgedaan met Cisco VPN oplossingen. Voor verschillende klanten zijn Cisco oplossingen geimplementeerd voor Firewallings, Remote Toegang zowel via IPSEC en L2TP en VPN tunnels tussen verschillende vestigingen. Door te kiezen voor een Cisco VPN oplossing, bent u gegarandeerd van zeer betrouwbare VPN oplossingen. Of het nu gaat om het koppelen van een tweede vestiging aan uw hoofdvestigingen voor het uitwisselen van bestanden of email. Ook is een Cisco VPN oplossing te gebruiken voor telewerkers.

Cisco voor Security en VPN oplossingen.

Cisco voor Security en VPN oplossingen.

 

Remote Beheer & Ondersteuning
Wij bieden een service aan, waarbij wij niet bij u op locatie hoeven te zijn. Door middel van Remote Beheer (Beheer op afstand) kunnen wij alle beheertaken uitvoeren op uw server / netwerk. Eventueel tot op desktop niveau. U heeft direct voordeel van Remote Beheer, u spaard immers de reistijd. Vaak kunnen we met Remote Beheer u ook zeer snel helpen, met een probleem. Ook kunnen wij s’avonds buiten kantoortijden aanpassingen of updates uitvoeren op uw server. Helaas kunnen niet alle updates vanaf afstand opgelost worden.

logo

 

Netwerk- & Systeembeheer
U kunt bij De Vrieze Networking uitstekend terrecht voor netwerkbeheer en of systeembeheer. Wij kunnen u helpen met het dagelijks beheer of adviseren in het beheer. Ook kunt u ons inschakelen voor een project of migratie. Maar denkt u ook aan de mogelijkheid om ons in te schakelen bij ziekte en of vakantie van uw eigen systeembeheerder. Voor een langere periode bijvoorbeeld 1 dag in de week gelden speciale tarieven neem contact met ons op.

images